Túlsúly esetén Tabatázzunk-e?

Az a kérdés, mi a célod?
Nagyon fontos, hogy ezt tisztázzuk! Ugyanis, ha a továbbiakban is mindent ugyanúgy csinálsz, mint eddig, akkor nem lesz változás!



Változás a változtatással érhető el! Fogyókúra helyett diétát alkalmazz! Hogy mi ideális Neked, innen a monitor előtt ülve nem tudom megmondani. Beszélj az edződdel, esetleg keress meg egy táplálkozás szakértőt. Hidd el, ez a megoldás.

Ha kaján hajlandó vagy változtatni, jön a másik sarkalatos kérdés, mozogsz-e eleget?

Misztériumok:

  • futás, kardió --> súlyvesztés
Persze, ha futó akarsz lenni, úgy kell kinézned, mint egy futónak. Nincs kecmec! De ha az alakodat szeretnéd formálni, akkor az anyagcserédet kell felpörgetni, és erre sokkal jobb megoldás például a Tabata vagy hasonló edzésmódszer. Miért? Mert van utóégető hatása, míg a futásnak max. 10-15 perc.

  • nem akarok túl izmos lenni
Hát akkor szerintem kár egymással beszélnünk, ugyanis a tested nem hülye! Ha nincs izom, vagy kevés van, kevesebb energia is kell. Ha túl sok kaját viszel be (ráadásul rossz minőségűt), akkor hájas leszel. Ha van izom, az izom azt felhasználja, mert kell az energia. Ez sima 1x1, úgyhogy ne variálj! Gondolkozz!


  • ez nem túl megterhelő?
De igen! Mert hiába az izom, ha nem tud dolgozni. A Tabata és hozzá hasonló módszerek eredményessége abban van, hogy nem csak az erőt, de az állóképességet is fejlesztik, ami nélkül tényleg nem fogsz gyalog felmenni a 4. emeletre. Ez van.


  • Túlsúly esetén Tabatázzunk-e?
Igen! A hogyan már más kérdés. Az amúgy is túlterhelt izületeket védeni kell, tehát kíméld. Szökdelés helyett helyben járás, stb. Minden feladatot lehet könnyíteni, de ha nem kezdesz el valamit végre csinálni, és ajánlatunk szerint Tabatát vagy ehhez hasonlót, pórul jársz. Jön a cukorbetegség, magas vérnyomás, és társaik. Nem riogatni akarlak! Kezdj el gondolkodni, keress egy hatékony módszert (mi a KAKUSEI Tabatát ajánljuk), és állj neki a változásnak! Mi itt vagyunk, és azért vagyunk, hogy Téged támogassunk. Legyen kitartásod, fogadd el a mostani helyzetet, és változtass, hogy változhass!



Nagyon sokat lehet változni 3 hónap alatt. Mióta ezt a módszert alkalmazzuk, csupa elégedett edzőtársunk van. Gyors, hatékony, és eredményes. Mi kell ennél több?


Bejelentkezés:
-http://www.booked4.us/kakusei/Places/Index
-facebook üzenet
-SMS, telefon: +36-70-294-5091



Megjegyzések