BSI-Fitnessnap

Sztárparádé volt a 11. Fitnessnapon 
Szabó Tímea


2017. március 18-án részt vettem a BOK (ex Syma) Csarnokban rendezett Fitnesznapon. Rendszeres látogatója vagyok ezeknek az eseményeknek.

Mi motivál, hogy elmenjek? 
Elsősorban a mozgás öröme. Egy helyszínen, egy nap alatt, sokféle mozgásnem, sztár edzőkkel, reális áron. A sztároktól tanulni lehet. A gymstick, a tánc, a gerinctréning idén is kihagyhatatlan volt. Mindig hozok magammal valami újat, amit beépítek az edzéseimbe. Ennek a vendégek is örülni szoktak.

Mikor a nagyszínpad előtt több száz ember egyszerre mozdul, annak elsöprő az ereje. Euforikus hangulat, magával ragadó. Ennek köszönhető, hogy kipróbálva újabb trendeket, időről időre elvégzek egy-egy új tanfolyamot. Edzőként fontosnak tartom, hogy sokoldalú legyek, többféle óratartáshoz értsek, a vendégek igényeihez igazodva. Ugyanúgy fontosnak tartom, hogy szakmailag fejlesszem magam, az órák minőségének javítása illetve a vendégek fejlődése és épségének megőrzése végett.

Legutóbbi rendezvényen megszeretett trend a deepwork volt, melyet el is végeztem (3 éve). A gyakorlatokból átültetek az alakformáló és tabata órákba is, mert rendkívül hatékonyak emellett színesítik a palettát.


A kiállítók standját is végig szoktam járni. Megállok a kóstoltató asztaloknál. Nőként természetesen a fitnesz ruházat új termékeit is megcsodálom. óriási kedvezménnyel szerezhetők be az amúgy igencsak borsos áron kapható termékek. Sikerült pár vendégemet is "megfertőznöm", akik immár rendszeresen velem tartanak.

Aki még nem vett részt ilyen nagyszabású megmozduláson, annak csak javasolni tudom, hogy menjen el. Nem fogja megbánni.


nagyszerű volt

Megjegyzések