Tudod miért nem csináljuk ugyanazokat a gyakorlatokat folyton?

Remélem, sejted... unalmas lenne, nem lenne kihívás a testednek.

Ismered ezt a mondást?


"Egy unatkozó hadsereg már eleve elvesztette a háborút." - Pierre Boulle
Na, ez az edzésre is igaz! Ha mindig ugyanazt, ugyanúgy csinálod, akkor egy idő után a szervezeted hozzászokik, "megunja", már nem lesz kihívás, hogy végigcsináld. Tehát elveszted azt a háborút, amelyet azért vívsz, hogy fejlődj. Nekünk edzőknek az a dolgunk, hogy összezavarjuk a testedet. A gyakorlatok különböző variációit kell, hogy a nyakadba zúdítsuk: saját testsúllyal, eszközzel, könnyített verzió, legnehezebb verzió, használjunk piramis módszert, szórakozzunk az idővel, az ismétlésszámmal, stb. 
Képtalálat a következőre: „robot”
A robot egy elektromechanikai szerkezet, amely előzetes programozás alapján képes különböző feladatok végrehajtására.
És tudod miért?
Mert minél többféle gyakorlatot viszünk edzésre, annál nehezebben szoksz hozzá. Robotként ismételni ugyanazt, baromira unalmas. Az a jó, ha már nem emlékszel mikor volt utoljára egy gyakorlat, mert akkor újra új ingerként reagál a tested, és nekünk az a dolgunk, hogy Te sikeres edzéssel sikereket érj el!
Nos, ezért nem csinálod meg ugyanazt az edzést hétfőnként újra és újra ugyanazt. MINDIG mást kapsz, ezt garantáljuk! Ugyanezért frissítjük újra és újra online felületünkön is az edzéseket, és csomagokat kínálunk több edzéssel, hogy cserélgesd őket, mert a cél a fejlődés!


Személyesen:

  • 2316 Tököl, Akácos út 41. (KAKUSEI SE) - időpontfoglalás szükséges!


Online edzések:

Megjegyzések