Türelem...


A fenti idézet Neked szól, ha:

  • most, azonnal akarod a változást

Azonnal a gyorsétteremben szolgálnak ki. Punktum! Ha Te itt, most és azonnal akarod a változást, akkor csalódni fogsz. Több ízben leírtuk, hogy mennyi az ideális fogyás, hogy mennyi idő kell ahhoz, hogy az edzés hatását érzéked. Mennyi idő kell, hogy Te érzékeld a változást, és mennyi időnek kell eltelnie ahhoz, hogy más is észre vegye... Kérlek ne dőlj be, a 2 szem tablettát beveszek, és 15 kg-t fogyok felhívásoknak, amik természetesen photoshoppolt, vagy más helyről szerzett fényképekkel vannak tele. Mert ugye ha így lenne, akkor az orvos írná fel receptre!

TÜRELEM KELL!

Ahhoz, hogy sikeres légy az életmódváltásban, akkor terv kell, mégpedig végigcsinálási terv. Van Neked ilyened? 
  • Fel vagy arra készülve, hogy folyamatosan lesznek közeli vagy távolabbi hozzátartozóid, ismerőseid, barátaid, akik pusztán jóindulatból el szeretnének majd téríteni? 
  • Fel vagy arra készülve, hogy nem lesz hozzá kedved? Hogy lesznek mélypontok?
  • Fel vagy készülve arra, hogy majd lehet hogy választanod kell 2 dolog közül, és lehet hogy az edzést kell majd választanod? 
 Feltéve, hogy tényleg akarod
    Mondd, tudod, mi az a türelem, elhivatottság? Tudod, hogy ahhoz, hogy végigcsináld, döntened kell?

    Mégpedig magad mellet kell döntened, a sikered mellett! Nem valami ellen, hanem magad mellett! Mert Neked az a dolgod, hogy magaddal harmóniába kerülj, vagy fogalmazhatjuk úgy is jóba kell magaddal lenned, hogy jót adhass másoknak.

    Ha elkezdesz edzeni, 1 hónap múlva nem Te leszel az Iron Lady, neki is elég hosszú időbe tellett míg azzá vált, és csak figyelmeztetlek, iszonyat munka van mögötte. Ha ő neked egy pozitív példa, akkor lásd meg a mögötte lévő sok-sok munkát, feláldozott időt, diétát, stb.
    Ha elkezdesz edzeni, 1 hónap múlva valószínű egy kicsit jobb állapotba kerülsz, 1/2 év múlva már látszik az eddig elvégzett munka, és 1 év múlva már egész jó eredményeket tudsz majd felmutatni. De soha nem hagyhatod abba, hogy magad mellett állj!

    Fel vagy rá készülve, hogy hónapokat, éveket kell beleölnöd, hogy egészséges légy? Mert ha nem, akkor továbbra is a bégető, irigykedő birkák táborát szaporítod. És majd mondhatod mindenkinek, én megpróbáltam...

    DE

    Képtalálat a következőre: „ne próbáld, csináld”



    Személyesen:
    KAKUSEI SE (2316 Tököl, Akácos út 41.) - időpontfoglalás szükséges!

    Online:

    Megjegyzések